Terorism si fanatism sionist – israelian in Romania – Roxana Iancu & Co

Priviti teroristi si fanatici Israelinei in Romania.

Teroristi si fanatici Israelieni ne invita sa mergem la biserica sa ne rugam pentru Israel si pentru sanatatea evreilor si jidanilor spurcati.

Iar, Biserica ortodoxa romana de 22 de ani, ne invata cum sa ne rugam pentru Israel si pentru conducatori nostri slugile Israelului si ai lui Soros & Co, pentru cei care vand si distrug Romania si care ne extermina fara mila, adica ne reduc salariile si pensiile la ordinul lui Soros & co si al Israelului.

La fanatici israelieni SFANTA CREDINTA ORTODOXA se numeste:

SATANA, adica Baphomet.

http://sfantacredintaortodoxa.wordpress.com/

Image

Sa mergem la Biserica si sa ne rugam pentru ca Israel sa conduca planeta si Oriental Mijlociu si Israelul o sa reduca numarul locuitori pe Terra si o sa ne bage CIP in cur sa scape de noi si o sa ne dea in loc de medicamente: DROGURI, HIV-SIDA si EBOLA.

Image

Priviti ce spune fanatica si terorista israeliana, ROXANA IANCU:

Antisemitismul in Romania a rams o boala a frustratilor (de tot felul …) si atat, iar romanii adevarati inteleg ca problema lor nu e cauzata de evrei sau de extraterestri ci de faptul ca nu sunt in stare sa faca ce fac la ei in tara, de exemplu, evreii. Nu stiu sa isi aleaga conducatori merituosi si aleg golani, nu muncesc si astepta sa munceasca altii pentru ei, pismuiesc pe altii in loc sa faca si ei ca… ei ,evreii. Daca ati incepe sa intelegeti ca problema e a voastra si ca trebuie sa o rezolvati singuri sau impreuna cu altii ,treburile ar sta cu totul altfel pt tarisora asta…dar sa o rezolvati fara sa carcotiti prostii demodate!

Roxana Iancu, nimita si Roxy Panther

Contact Admin

Yael Soros : ysoros@gmx.com

Roxana Iancu : roxana.iancu@walla.co.il

AMENINTARI tipice fanatismului si terorismului Israelien.

Roxana Iancu, zis si Roxy Panther

Roxy Panther 2 august 2011 la 12:28

Cunoasteti fiecare evreu din lumea asta?

Nu va e teama pentru sanatatea dumneavoastra?Dar a familiei pe care o aveti?

Accidente se intampla in fiecare zi,unele intamplatoare altele …provocate.

BTW, puteti sa ne blocatie fiecare cont dar avand in vedere ca FB apartine evreilor+ 2000 de conturi….nu cred ca veti avea castig de cauza.

Shalom,Israel Defence Initiative

Roxy Panther 2 august la 12:37

:))))mirositi deja a frica!

Roxy Panther 2 august la 12:56

Tic-Tac! Tic-Tac! Antisemitismul face rau la inimioara. Ooops, probabil ti-a furat un evreu muierea sau jucaria la gradinita. Shalom.

Roxy Panther 2 august la 13:44

Te joci cu focul si te poti arde…

Roxy Panther 2 august la 14:13

Auzi decand dupa mintea ta absorbita de alcool..Rusia e in NATO?! Ti-o tragi cu Simona Fica?

JidfGirl (Cu 2 zile în urmă) youtube

Sa ne-o sugi Manoliule!Shalom, IDIO -Israel Defence International Organization

Din informatiile mele pe JidfGirl (Cu 2 zile în urmă) youtube, a postat tot, Roxana Iancu.

Am intrebat prieteni si priviti ce am primit:

Bine ca mi-ai aratat mesajele astea, acea Roxy Panther si JIDFgirl este ROXANA IANCU, gasesti acolo pe pagina note si clipuri despre ea si acea Simona, sunt o gasca intreaga impreuna cu aia de la ROUIDF !

Am intrebat daca sunt prietene Roxana Iancu si Simona Fica?

DA, SUNT PRIETENE de SUFLET, o are in lista de ‘prietene de suflet’ (facebook) si impreuna hartuiesc conturiule anti-evreiesti, anti-sioniste!

Te rog vizioneaza acolo toate notele si clipurile de pe pagina, acolo sunt multe dovezi despre ele si activitatile lor sioniste fanatice pro-Israel

 In FINAL, Roxana Iancu spune pe bogul si vocea Israelului in Romania:

SFANTA CREDINTA ORTODOXA:

Manoliu Valentin este cunoscut ca fiind un client fidel al medicilor psihiatri (din Israel si dupa opinia personala a lui Roxana Iancu, zisa si Roxy Panther) datorita diagnosticului care i-a fost pus si anume ”tulburarea iluzionala persecutorie, personalitatea schizoida” .

Dupa ce sunt amenintat o noapte intreaga de Roxana Iancu si alti cativa jidani spurcati, chiar si din America:

Israel Izzy 2 august la 11:49
Buna seara!

Domnule Manoliu aveti dovezi palpabile care sa va sustina aberatiile la adresa unui intreg popor,la adresa poporului evreu?

http://ciuma-cancerulevreiescplanetar.blogspot.com/

Image

Richard Stein 2 august la 07:08

Domnule Manoliu, am o intrebare, am citit pagina care pare sa va apartina (https://www.facebook.com/note.php?note_id=177201679003349), nu va este putin rusine sa va referiti in modul acesta la persoane de origine evreiasca? Sunteti serios, sau faceti doar glume proaste? Ca nu am reusit sa inteleg. Ati pierdut orice urma de respect fata de semenii Dvoastra si de demnitate fata de Dvoastra insiva? Poate ar fi cazul sa va calmati…si sa nu acuzati pe nedrept persoane pe care nu le cunoasteti, pe baza originii etnice si a religiei acestora. Sunteti un nesimtit. Fara respect, Dr. Richard Stein.

Richard Stein: din Satu Mare, Romania, născut pe 19 august 1972, participant la revoltele din Targu Mures, pentru AUTONOMIE MAGHIARA, insurectie organizata de SOROS – FMI, in 15- 21 martie 1990. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Medicina Generala, 1990 – 1996. Universitatea din Alabama de la Birmingham, Biochimie Moleculara si Genetica, 1998 – 2005. Lucrează la Princeton University si trăieşte în Princeton, New Jersey, SUA.

Image

Acestia uita ca la boala mea de roman suparat si necajit pe fanatismul si terorismul spurcat Israelian in Romania si in lume, sa-mi recomande aiasme jidanesti spurcate: RUDOTEL si DIAZEPAM.

Astept si reteta din Israel, dar va rog in EBRAICA veche, sa mi-o traduca unguent MIHAI RAZVAN UNGUREANU, asa cum a scris in EBRAICA veche ca in Romania a fost KOKO-HOLOCAUST.

In incheiere recomand un show distractiv pentru cei care au timp sa vada fanatici, teroristi, basarabeni rusi, adica societatea civila: SOROS & CO – MOSSAD in Romania.

http://www.facebook.com/notes/ecaterina-dochian-fata-din-dacia/ziua-si-clona-inca-2-clone-create-la-adresa-mea-ce-face-omul-face-si-maimuta-/477028932325039

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Terorism si fanatism sionist – israelian in Romania – Roxana Iancu & Co

  1. irina says:

    multi cotropitori si-au rupt capatanile aici,in DACIA… asa ca ignor pt moment..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s